I am not Alone

1 Ağustos 2010 Pazar

Ne siteymiş be!

Evet, bir önceki yazım sağ olsun başıma biraz bela aldım. Yazdığımdan beri insanlarla tartışıyoruz. O kadar komik ki durum resmen sen ben tartışmasına döndü olay. Sadece gelen tepkilerden bir örnek vereceğim ki anlayın ne hale geldi diye;

"tmm sen inciye laf ediyon da biz senin fb oyunlarına laf ediyormuyuz hiç?" (alıntı yaptım msn'den)

Ya ben mi yanlış yazdım, yazarken bir yerde anlam kargaşası mı oldu anlamadım. Ben kimsenin kendi sınırları içerisinde yediği haltlara laf etmiyorum. Çünkü bana dokunmuyor ucu. Ama inci'deki sorun benim kullanım alanımı da zehirlemesi. Sonra da bu rahatsız edici hareketlerini başarıymış gibi etrafa sunması, ve aynı davranış üzerinden kendine eğlence yaratması sinir olduğum nokta.

Hayır ikinci anlamadığım nokta, ne zaman ya inci geyiklerine katılırsın ya da dışlanırsın gibi bir durum oluştuğu etrafımda. Hani çok salladığımdan değil, bana inci düşmanı arkadaşlarım yetiyor ama merak ettim sadece.

Herneyse, ekşi sözlük'teki yazarlardan biri benden güzel özetlemiş demek istediklerimi. Ben biraz sinirliyim biraz da şaşkınım kafamı toparlayamıyorum. Adam toparlamış işte, bunu okuyun bakalım~!


5 yorum:

  1. sıktı bu inci dalgası yarın bi yazı yazmak gerek

    YanıtlaSil
  2. Hem de nasıl sıktı bi bilsen. en az üç arkadaşımla ciddi kavga ettik. Bir de tahminimce sessiz sessiz kıl olanlar var...

    bekliyorum yazını :)

    YanıtlaSil
  3. :))) onlara bi ders vermenin zamanı geldi dostum çok az kaldı çok az :))) neyden bahsettigmi yakında anlıycaklar :)

    YanıtlaSil
  4. inci = 0
    Sarhoş protestocu topluluğu
    ps: Acun'a giydirme esnasında bi kaç kişinin yarın bi gün bu adam bizi meşhur eder yapmayın demesi zaten fiyasko...

    YanıtlaSil
  5. beklemedeyiz C3Moi bakalım :D

    @Godlessfrog;

    ahahahaha cidden oyle mi olmus? ilk defa duydum gerci o kesilmiş civciv den sonra pek umursamıyorum inci ile haberleri anca işte beni rahatsız edince haberim oluyor.

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak