I am not Alone

4 Temmuz 2010 Pazar

Seven Deadly Sins

Hani birazcık internette vakit geçirmiş bir insansanız `blackeri tarafından çizilmiş Seven Deadly Sins hatunlarını görmüşsünüzdür. Görmeyenler ya da bir daha görmek isteyenler için:

**Yazının geri kalanı boyunca sırf kendi kulağıma daha iyi geldiği için tarzanca kullanacağım o nedenle bir açıklama yapmak istedim.
Vanity: Pride: Gurur
Gluttony: Oburluk
Avarice: Greed: Açgözlülük
Sloth: Tembellik
Envy: Kıskançlık
Wrath: Öfke
Lust: Şehvet

Şimdi ne alaka diye soran olursa, deviantArt'taki favorilerimi falan düzenliyordum. Bunları gördüm. Aslında sadece Wrath'ı. Hepsinden bir parça taşıyorum her insan gibi, bazılarından normalden birazcık daha fazla. En azından Katolik inançlarına göre ölümden sonra adresimin fazlaca kırmızı barındırdığı kesin.

Wrath yani öfke: The Story of my Life.

Anlık öfkelerle yaşıyorum bence. Ne demek istiyorum: Anlık bir öfke krizi yaşıyorum. Sonra o sinir anında sesli bildirimlerde bulunuyorum: Seni bir daha görmek istemiyorum artık; Defol hayatımdan; Zor alırsın bir daha para benden; blah blah. Sonra nasıl bir gurur varsa bende. Başlıyor kafamı ütülemeye. Lafı söyledin dönüş yok. Aslında biraz çabalasam belki gururumu yaralamadığıma inandırabilirim kendimi. Ama o sırada tembellik devreye giriyor. "Ne gerek var ya!" diye sesleniyor pek derin olmayan yerlerden. Sonuç mu?

Vanity ve Sloth'un desteği ile gaza gelen Wrath; Lust, Gluttony, Avarice ve Envy'nin onaylayan bakışları altında hayatımı mahvediyor.

Peki mantığı ne bu yazının? Ne anladıysan o der Sloth.


2 yorum:

  1. önce kendine çok güven duyorsun kovuyorsun
    sonra güven kaybından sonra af ediyorsun bu konuda biraz ders almalısın sanayardımcı olabilirimm sanal ortamda

    YanıtlaSil
  2. O zaman sloth tebrik etsin seni, eminim gerçekten üşenmese tebrik ederdi.

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak