I am not Alone

28 Temmuz 2010 Çarşamba

İnci kadar başınıza taş düşsün.

Kısa bir yazı daha geliyor.

Ya şu inci sözcük dedikleri olay ne kadar saçma bir şeydir. Seviyesiz ve artık iğrenç geliyor. Hani kabak tadı vermeye başladı resmen.

Özellikle kendisine kıl olmamın nedeni, ne kadar uzak durmaya çalışsam da gelip sevgili arkadaşlarım sayesinde beni bulmasıdır. İstemiyorum dedeleri öğrenmek ya da her lafımdan sonra beyler adam haklı denmesini. Sürekli liseli ergenlerle dalga geçen bir grubun, bu kadar ergen davranmasını anlayabilmiş değilim.

En baştan beri hoşlanmadım aslında inciden. Seviyesiz ve gereksizdi. Sonra "saldırılara" başlayınca vandalizmin de b*kunu çıkardı herifler. Kim bilir ne kadar gurur duyuyorlardır bilgisayarlarının başlarından. Herhalde biz masum izleyicilerin de onları çok yaratıcı, komik ve muhteşem insanlar olarak görmelerini bekliyorlar. Komik değilsiniz. Aksine sizi düşününce aklıma gelen görüntü, fanatik WOW oyuncularını düşününce aklıma gelen görüntü ile aynı.

İşin komik yanı benim kullandığım "Eastern Emoticon" lara laf söyleyen insancıkların şimdi beysiz bir cümle kuramaması. En azından ben paragraf başına bir tane kullanıyordum, özentiler. Facebook'u güya hacklemişler. Sadece bir açık keşfetti, salağın teki. Diğer salaklar da onu takip ettiler. İyi halt yediniz ne diyeyim size. İnternet yasaklarını arttırmaya çalışanların işini o kadar çok kolaylaştırıyorsunuz ki, hepinize madalya takılması lazım.

Neden mi sinirlendim bu kadar? İnternette bir çok grup var. Çoğu hoşlanmadığım ve sevmediğim topluluklardır. Ama hiçbir grup dikkat çekmek amacıyla bu kadar gözümüze sokmuyor yaptıklarını. O kadar mı ilgiye muhtaçsınız be bebeler?

Kısacası toplucana iğrençsiniz.

PS: Sevgili İncici arkadaşlarım, evet inci geyiklerine başladığınızda, sizin de saçınızı yolasım geliyor.

PS2: Diyelim bu yazımı okudunuz sevgili incici arkadaşlarım, boşuna yorum yazmaya kalkmayın inciyi savunan ya da beni kötüleyen. Sadece gözümde değer kaybedersiniz. Gerçi yine de siz bilirsiniz.

Ohh be rahatladım~!

6 yorum:

  1. herkes inci yine .ikti facebooku falan diyo benm face sapasağlam noldu anlayamadım :S

    YanıtlaSil
  2. Allahım ALlahım birileri benim gibi düşünüomuş ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  3. eksiğin var.
    mesela bu mallar cinsel organlarından bahsetmeyen tek bir cümle kuramıyorlar!
    çoğunluğu üni. öğrencisiymiş. "aklı başında" olması gerekirken "akıllarının başından alınmasına" ihtiyacı olan tipler daha çok.
    İnci siker inci öper...
    inci bi bok yapamaz.

    bi gitsinler işlerine ya..!

    YanıtlaSil
  4. @zey0zey;
    facebook'u türkçe kullananlar için, işte translation'u değiştirerek, beğen gibi şeylerin yerine daha farklı şeyler yazılmasını sagladılar sağolsunlar.

    @C3Moi;
    Aslında çok fazla insan bizim gibi düşünüyor ama mesela popüler blog yazarlarının falan resmen götü yemiyor haklarında kötü bir şey söylemeye.

    @Gabriel;
    Herifler gerçek hayatta cinsel organlarını sokacak delik bulamamışlar internet üzerinden tatmin oluyor zavallılar...

    YanıtlaSil
  5. başta bu ne? idi. sonra oh bu ne? oldular. sonrasında yuh artık ebelerinin amı oldu yani!

    YanıtlaSil
  6. bu yorumuna retweet butonu istiyorum kuzum :D

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak