I am not Alone

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Hortlayan Geçmiş~!

Kaçınızın her türlü çılgınlığı yaptığı bir dönemi oldu?

İlginç bir hayatım oldu diyelim şu ana kadar. Bir çok şeyin tadını erkenden aldım, bir çok şeyden erken bıktım. Ama yaptığım hiç bir şeyden büyük bir pişmanlık duymadım. Ancak ufak keşkeler oldu arada sırada.
Pişman olmadım ama bu demek değildir ki, gurur duyacağım şeyler yaptım ve yaşadım. Ama hepsini geride bıraktım ya da bıraktığımı sanıyordum. Oysa farkına vardım ki, aslında benim bütün kalınıtılarını yok ettiğim sevgili geçmişim, beni bu ana kadar takip etmiş ve sadece ortaya çıkacak en uygunsuz anı bekliyormuş. Her şeyin yoluna gireceğine inandığım bir anda, birdenbire her şey elimden kayıp gitmeye başladı sanki.

İrademin son gücünü kullanarak reddetmeye çalıştım o geçmişin hortlamasını bir insanın teninde. Sonuna kadar direndim, sadece hala ne kadar zayıf olduğumu kendime kanıtlamak için.

Düşünüyorumda, eğer yukarıda bir tanrı var ve o tanrı eğer ayarlıyorsa hayatımızda tesadüf dediğimiz şeyleri, kendisinin çok çarpık bir eğlence anlayışı var.

Peki ne yapmalı bu hortlayan geçmişe karşı yoksaymayı beceremediğime göre?

Hide&Seek



*Kırmızı kedi kalkar yerinden. Yatağın altına girer ve orada saklanmaya karar verir bir süre için.*

2 yorum:

  1. Peki yatağın altını uzun bi çubukla didiklersem "MRRRRAAAAUUUVV!!" diye ses çıkarıp koşarak en yakın masanın altına saklancak mısın? ^_^

    YanıtlaSil
  2. yok gidip makyaj masasının altına saklanıcam :D

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak