I am not Alone

17 Ocak 2011 Pazartesi

Yine hasta ben...

Bilmiyorum dersleriniz ne durumda falan. Ama benim hep iyiydi şu ana kadar.Yani zeki kızdım, çok çalışmazdım hallederdim bir şekilde. Çok fazla sallamadığım, boşladığım sınav oldu. Yeri geldi işte curve'e güvendim, yeri geldi diğer notlarıma. Sallamadığım zamanlarda bile hep benim seçimimdi. Biliyordum, bir kez okumam yetecekti. Okumak derken, göz gezdirmekten bahsediyorum. Evet, zekiyim demiştim.

Birazdan dünyanın en saçma sapan dersinin make-up finaline gireceğim. Sanki keyfimden kaçırmışım ilk finali gibi bir de üstüne sözlü yapacak. Hadi normalde o bile sorun olmaz da, şu an insanlar adın ne diye sorunca bile ebliyorum resmen. Beynimi almışlar içini samanla doldurmuşlar sanki.

Grip geçti. Tam rahatladım. Başım dönüyor, midem bulanıyor. Hadi bir daha doktora sorun neymiş: İlaçların yan etkileri.

Salla diyorum kendi kendime sürekli. Önemli değil şu sınavlar falan. Yok olmuyor. Bunca seneden beri programlamışlar içime, kötü not alamazsın sen diye.

Dışarıdan baksan, dünyanın en rahat insanıyım sınavlar konusunda. Hiç sallamıyorum sanki. Yok be güzelim, sallıyorum da, içimden.

Mızmızlanasım var çok feci. Herkes sınava çalışıyor. Yazıktır milleti rahatsız etmiyeyim diyorum. Sustum. Zaten tam ağzımı açıcam, onlar mızmızlanmaya başlıyorlar.

10 günden fazladır hasta olunca insan iyice bir de depresifleşiyor. Hava da sağ olsun, çok iç açıcı.

Pes etsem mi, etmesem mi?

Uyumak istiyorum sadece, uyumayı sevdiğimden değil, uyumaya ihtiyacım olduğundan.

Birazdan işte sözlüye gireceğim. En azından 10 dakikada bitecek. I don't know. I don't know. Bla bla bla. I don't know.

5 yorum:

  1. O ilaçları neden içiyoruz anlamıyorum zaten. Geçmeesini istediğimiz hastalık geçiyor, ama başka boktan şeyler çıkıyor bu defa. Sınavda da başarılar efendim

    YanıtlaSil
  2. Bende aynı durumdayım,mala bağladım sanki.:/

    YanıtlaSil
  3. O boktan şeyleri düzeltmek için de başka başka ilaçlar içiyoruz işte :( Ahh çıkmaz döngüler!

    Bugün dışarı çıkınca farkına vardım ki, yalnız değilim herkes bir şapşal durumda. Uykusuzluk ve hastalıklar mahvetmişler insanları. Ehh en azından yalnız değilim diye seviniyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. hayatımdaki hastalar; ev arkadaşım, ona bakmaya gelen halası, en yakın sınıf arkadaşım, tiyatro grubumdaki bilimum insan.

    ve ben final haftamdayım. var mı böyle bişey?

    bide o sınav rahatlığı bana da şimdilerde geldi, okulu uzatıcağımı kendi kendime kesinleştirince:) gerçekten kafası rahatlıyo insanın. hem erken bitirip de nolcaz allassen!

    YanıtlaSil
  5. Hiç stres yapma sen de hasta ol gitsin. Hasta olmamaya çalışma stresi de ayrı bir sıkıntı.

    Finaller konusunda yarısı gitti yarısı kaldı durumundayım. Hadi bakalım. :)

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak