I am not Alone

14 Ocak 2011 Cuma

Sound of the Week #2

Yatakta geçirdiğim bir kaç günden sonra iyice sıkıldığım için ve yapacak başka bir şeyim kalmadığı için, bir gün önceden hazırlıyorum bu yazıyı.

Lost Girl dizisini izlemeyenler varsa izlesinler bir oturup. Dizi güzel ama müzikleri kesinlikle daha güzel. Hala full versiyonunu elde edemediğimiz bir introsu var gerçi. (Dünyanın en iyi stalker'ı olan Merinosa verdik şarkıyı bulma görevini, o bile bulamadı ama pes etmedi ve şarkının bestecisi ile facebook'ta arkadaş oldu. Gelişmeleri merak etmekteyiz de hatun süper değil mi? )

Intro'sundan başka, dizi içerisinde çalan müzikler de, son zamanlardaki playlist'imi oluşturma da önemli rol oynadılar diyelim. Bu haftanın şarkısı Spinnerette'den geliyor.


0:45'te hatunun Hey'lerden birini kaçırıncaki tepkisi çok tatlı: oops! Tamam Hatunu daha çok sevmiş olabilirim. Zaten albüm kapağına bayıldım. 

2 yorum:

  1. omg brody dalle dinleyen birini görünce çok şaşrdım!! spinnerette seviyorsan kesinlikle distilers da dinlemelisin. mükemmellik

    YanıtlaSil
  2. The Distillers'a bakmıştım, Spinnerette'yi keşfettikten sonra ama fazla sert(?) geldi. Bilmiyorum. Ama hatun süper :)

    Açıkçası ben de, benden başka hatunun kim olduğunu bilen birini görünce şaşırdım. :D

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak