I am not Alone

21 Ocak 2011 Cuma

Harç Hurç Hash Hash

Final dönemiyle ilgili yazmıyorum zaten herkes yazdı yeterince. Procrastination arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum sadece, bloglarınızla beni yalnız bırakmadığınız için.

Benim derdim final projesiyleydi daha çok. Şimdi sene başında bir gazla çizim dersini aldım okulda. Elma, armut gelmesin aklınıza ilk günden koydular önümüze iki model, çizin dediler. Bir şekilde 4 ayı atlattık. Dönemin sonunda da proje istediler benden.

40 saat! Artı-eksi 5saat. Saçma sapan bir heykel büstünü çizdim işte. Altta işin başlangıç aşaması bulunmakta.


Bitince ne değişti derseniz? Ortaya çıkan şeyden gayet memnunum aslında. Paylaşmaya hazır mıyım bilemedim ama. Güzelim kalem setimden 5 kalem bitti. Hayatımda ilk defa kalem bitirdim. Oda arkadaşım harç hurç hash hash seslerinden delirme sınırına geldi. Çünkü o 50X70 cm'lik portre tamamen H, 2H vb kalemlerle yapıldı. Bir kutu peçete bitti bu sırada, yaklaşık bir kutu da kulak çubuğu. Bir kaç silgi bitti resmen. Onu geçtim, kalemtraşım eskidi. Haaa bir de, çizerken aşırı sıkıldığım için, bir yandan da dizi/film izliyordum. Bütün stoğum tükendi. Tam da okulda internete indirme sınırı geldiği sırada. Ayrıca kıçım aynı sandalyede oturmaktan düzleşti. İki parmağım yara oldu. Hmm bir de, mızmızlanma katsayım arttı. 

Sevgiler... 
Kırmızışın

PS: Masamın dağınıklığına aldanıp hakkımda kötü şeyler düşünmeyiniz lütfen... Bu sene gayet düzenliyim.

4 yorum:

  1. Ben erteleme çabalarında sadece dizi izliyor olsam yine iyi. evi bal dök yala hale mi getirmedim, kişisel bakım mı yapmadım, sezon sezon dizi, kucak kucak film mi izlemedim. aman tanrım yani. ama neyse ki bitirdik finalleri. şimdi çok mes-uduz. size kolay gelsin diyor, bu resmi çizen eller ne maharetli ellermişi ekliyor, ellerinize sağlık diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ayy dur daha benim bir finalim daha var. Ama artık onu da sallayamayacağım.

    Off kesinlikle katılıyorum. Bin seneden beri, hard diskimde tozlanan sanatsal saçma sapan filmler bile bitiyor final dönemlerinde.

    Ve teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. yahu benimde şöyle bir yeteneğim olaydı... olaydı da çizebileydim gari!

    YanıtlaSil
  4. Bence liseden üniversiteye geçerken kafama saksı düştü bir yerlerde. Spastik diyordu resim hocam lisede yaptıklarıma :)

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak