I am not Alone

19 Eylül 2010 Pazar

Lets Not Fall In Love~!

Kim korkuyor lan aranızda aşık olmaktan? Ben korkuyorum. Hem de ölümüne korkuyorum.

Aşık olmadım mı hiç? Cidden oldum. Ben ona resmen aşığım diye gezindim ortada uzunca süre, hatta arkamda kanatlarım falan da vardı. Bildiğim tam takım gittim aşka. At gözlükleriyle modifiye edilmiş pembe gözlüklerim bile vardı benim.

Ayağım bir çakıl taşına takıldı. Gözlükler gözümden fırladı. Gördüğüm pembe rüyalar o kadar da pembe değilmiş aslında. Ama gözlüklere alışmış gözüm, göremedi gözlüksüz önce. Yavaş yavaş alıştı gözlerim dünyaya pembesiz bakmaya. Meğer her şey iğrenç bir griymiş. Pembenin arkasına saklanmış.

Aynı şeyler bir daha yaşanmasın istiyorum. O pembe gözlükleri hiç takmayayım istiyorum. O gözlükler gözümden düştüğündeki şokla hiç karşılaşmayayım ben.

Kendini kaptırmadan aşık olanlar varmış. Onlar nasıl yapıyorlar? Yok onlar gerçekten aşık değilse, kendini kaptırmak aşkın bir parçasıysa, peki onların hissettikleri ne? Onlar hayal kırıklığı yaşamazken, kendini parça parça olmuş hayaller arasında bulan aşıklar mı daha mutlu?

Sevmiyorum aşk, mantığın önüne geçsin. Saçma kararlar aldırsın bize. Saçma bir duygu yüzünden, aylarım ziyan olsun hiç istemiyorum.

Salaklıklarımın, bahanesi olarak ama aşığım demek hiç istemiyorum.

Aşığım diye, arkadaşlarımın dediklerini kulak ardı etmek hiç istemiyorum.

Ama en korktuğum şey, bu bildiklerimi aşık olunca uzaylılar söylemiş gibi davranmak.

Aşka gözü açık gitmek istiyorum ben!

4 yorum:

  1. that's the way aha aha, i like it aha aha !

    YanıtlaSil
  2. Hani bilmiyorum bence bi insan senin hayallerini paramparça edebiliyorsa ama sen hala ona inanmak istiyorsan buna aşk diyorsun, aşık olmak için karşı tarafın seni illa incitmesi lazım sanki. O pembe gözlüklerini alıp gözünün önünde parçalasa bile senin onu hala pembe görmek istemen gibi bir şey.. Bilemedim. Ama korkma derim, her şeyi gri görmektense bi süreliğine hayatına renk katmak olarak bak buna. Belki bu sefer hep pembe kalır. (:

    YanıtlaSil
  3. Ahh orayı eksik yazmışım sanırım. Hayatı gri görmüyorum. Aksine fazla kırmızı ve turuncu benim için normal bir gün.

    Ama ilişki gri olduğunda, o gözlükler onu pembe gösteriyor.

    Gerçi aşk hakkında konuşmak bana mı düşmüş, ben aşk için yapılan salaklıkları hoş görmeyenlerdenim sonuçta. Korkum da o nedenle. Sevmediğim duruma düşmek istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. onlar aşık değil onlar tiyatrocu.

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak