I am not Alone

22 Ağustos 2010 Pazar

Maksat Procrastination


Birisi bana neden yaz okuluna kaldığımı hatırlatsın! Yeter, istemiyorum ders çalışmak özellikle millet orada burada eğlenirken. İnsanlar akşamki buluşmalarına hazırlanıyorlar ben ise finallere. Olmaz. Haksızlık. Yazık.

Ve gördüğünüz gibi konsantrasyon 0. Hayır, bir saatliğine kafamı verebilsem sorun kalmayacak halledeceğim ama yok olmuyor işte. Şu an temizlik yapmak bile daha ilgi çekici ve heyecanlı geliyor.

Yurdun gözünü seveyim be ya. Orada en azından ders çalışmaktan benim gibi daralan bir sürü insan aynı anda mola verip aynı anda bir gazla devam edebiliyorduk derslere.

Özledim.

Özledim ve özlemeye devam da edeceğim. Israrlı çabalarımın da etkisiyle, mükemmel bir yurt hayatının içine sıçtık hep beraber gibi sanki. Korkuyorum açıkçası şu an gelecek okul döneminden. Fazla belirsiz benim için. Ne beklemem gerekiyor, nasıl davranmam gerekiyor. Hepsi muallak.

Ve evet, ders çalışmak ruh halimin içine ediyor kesinlikle. O nedenle saçmalıyor da olabilirim yani. Maksat procrastination zaten~!


4 yorum:

  1. malesef aynısını bende yaşıyorum. sözde ders çalışıcam diye geldim antalyaya. evde dursam fark yoktu yani heh. söz verelim de çalışalım bari.

    YanıtlaSil
  2. olmuyo, şekerle bile kandırdılar. Cıks yani. istemiyorum diye miyavlıyor içimdeki kedi

    YanıtlaSil
  3. ay bide beyin binbir türlü kopya sistemi düşünmeye başlıyo şöyle yazarım şöyle minik olsun önümdekinden bakarım apraz dağıtırsa böyle olur diye. kopya çekmenin hayaline kaptırıp gidiyo insan kendini çalışmaya fırsatta kalmıyo

    YanıtlaSil
  4. Pufff o kadar güzel cevap yazmıştım, blogger yedi.

    Özeti: Sağ olsun hocalarımız sınavı bireysel yapmamızı sağlıyorlar. Artık kopyaya değil çana güveniyoruz :)

    YanıtlaSil

Fazla gelmeyin üstüme olur mu?

Gitmeden bunlara da bir bak